martes, 27 de septiembre de 2011

gladys

Tenim una portera que respon a tots els tòpics del terme. És a dir, és simpàtica, xafardera i s'entreté amb la vida dels altres. Qui més qui menys, sí. De moment, no li deixarem llegir el blog. Té un nom pretensiós i un fill d'aproximadament un any que beu cocacola bastant sovint. Ahir a la nit la M. i l'A. es discutien pel seu nom. Les dues feia dies que li deien un nom diferent. El problema és que eren tan diferents, que alguna cosa no quadrava. La M. es pensava que es deia Brian i l'A. es pensava que es deia Luis. Estaven tan convençudes del tema, que s'hi van jugar una orxata. Davant del risc d'haver de convidar a la prestigiosa beguda, hem sortit de dubtes ràpid.  I la resposta és tan simple com que el nen es diu Brian Luis. Així, tot junt.


3 comentarios:

  1. Vull matisar que l'A. deia que el nen es diu "Brian" (i ho feia imitant a la portera cridant-lo "Braiaaaan, Braiaaaan!). Jo, M., apostava fort per Luis, ja que sempre que em trobo el nen li dic "Hola Luisito" i sa mare mai m'ha corregit.

    Total, que ja tenim la resposta.
    La Gladys ha flipat quan li he preguntat. Suposo que adonar-te de que formes part de les tertúles nocturnes de les inquilines sobta. No és l'única xafardera de l'edifici, què es pensava!

    M.

    ResponderEliminar
  2. a aquesta portera els tòpics li queden curts!

    A.

    ResponderEliminar
  3. Encara sort que no és Carlos Eduardo de Jesús (chévere) que si no no us poseu d'acord ni amb una orxata.

    ResponderEliminar