miércoles, 7 de diciembre de 2011

felicitat fúcsia*


Últimament estem molt sociables, sí. Bona part dels diners del nostre compte corrent compartit els invertim en comprar menjar i beure pels nostres convidats. Dinars, sopars, tes i algun esmorzar. Barra lliure, també.
Culinàrio-dietèticament som un pèl “especials”, però el món de vegades vol posar-nos les coses fàcils. El pastisser que va inventar-se les estrelletes de Sant Climent (el mític postre de “La Riera”), per exemple, s’ha il·luminat i ha decidit que la recepta de les estrelles ha de ser sense gluten. De color rosa fúcsia i sense gluten. Això és sinònim de festival de la felicitat i del sucre. Però he escrit “felicitat” en primer lloc i, ocupa tant espai, que “sucre” queda en un segon terme molt relatiu i amagat.

Felicitat fúcsia a un dels nostres dinars familiars, doncs.
(I l'esperit nadalenc comença a treure el cap)
M.

3 comentarios:

  1. Amb aquesta entrada fins i tot a mi se m'encomanen els primers símptomes d'esperit nadalenc!

    Q

    ResponderEliminar
  2. Sí que comenceu a estar nadalenques.:D

    ResponderEliminar
  3. comença, però ahir algú va insistir: "comprarem algo de nadal, no?". exigències. que no us sorprengui, aquest migdia. uuuuu.

    ResponderEliminar